Avatar
Por favor considere registrandote
invitado
sp_LogInOut Ingresa sp_Registration Regístrate sp_MemberList Miembros
Regístrate | Olvidó su contraseña?
Búsqueda Avanzada
Alcance del Foro


MatchOpciones del ForoLa longitud mínima de la palabra de búsqueda es 3 caracteres - longitud máxima búsqueda de la palabra es 84 caracteres
sp_Feed RSS del Tema sp_TopicIcon
Aprèn a dibuixar en una hora
Avatar
Member
Members
26 diciembre 2013 - 20:12
Miembro desde: 8 diciembre 2013
Mensajes en Foro: 3
sp_UserOfflineSmall Desconectado

[Permission to view this media is denied]

[ATTACH=CONFIG]3980[/ATTACH]

L'any 1979, Betty Edwards, una professora de dibuix que ensenyava a la Universitat Estatal de Califòrnia, va publicar un llibre sorprenent on explicava que qualsevol que tingués dos hemisferis al cervell podia aprendre a dibuixar. Atès que els éssers humans sortim de la cadena de muntatge amb aquests dos hemisferis, qualsevol podia desenvolupar una notòria habilitat per al dibuix ... si se li ensenyava com fer-ho.

El primer que em vaig preguntar, i encara no he tobat resposta, quan vaig comprovar, primer amb mi mateix i després amb la meva classe de nens de deu anys, que el que explicava el llibre “Aprendre a dibuixar amb el costat dret del cervell” funcionava és com és possible que el mètode Edwards no sigui més conegut. Han passat més de trenta anys des de la seva publicació, temps suficient perquè el llibre es conegués a nivell mundial. Es derrocaven en ell mites com que dibuixar és un do només a l'abast d'uns pocs elegits, o que es necessita molt de temps per desenvolupar aquesta capacitat. Gràcies al seu mètode, milions de persones a tot el món podrien aprendre una altra manera meravellosa d'expressar les seves emocions. Però puc comptar amb els dits de la mà esquerra el nombre de professors d'educació artística que coneixen la seva existència. No deixo de recomanar el llibre a professors i alumnes a la meva Universitat i a la meva escola i ningú sembla haver sentit parlar mai d'ell.

Així que m’he proposat escriure aquest ebook per si tu tampoc havies sentit xerrar mai de Betty Edwards, per fer-te saber que pots aprendre a dibuixar en només una hora, que és tot el temps que necessito a les meves classes per ensenyar als meus alumnes tot allò que han de sebre per desenvolupar aquesta meravellosa capacitat per a la qual tots estem capacitats, i amb l'esperança que quan ho comprovis per tu mateix no deixis que el missatge es perdi pel camí i ensenyis a dibuixar a la teva parella, als pares, als teus fills i als teus amics. I si ets professor, a tots els teus alumnes.

Hi ha idees que haurien de ser conegudes i compartides per tothom. Aquesta és una d'elles.

[Permission to view this media is denied]

Avatar
Member
Members
26 diciembre 2013 - 23:55
Miembro desde: 6 mayo 2012
Mensajes en Foro: 908
sp_UserOfflineSmall Desconectado

Aro, aro, shurmano, cómo lo sabe que sí.. -.-'

Avatar
Miembro
Members
27 diciembre 2013 - 11:08
Miembro desde: 3 diciembre 2011
Mensajes en Foro: 13555
sp_UserOfflineSmall Desconectado

Por el momento no voy a cerrar el hilo ni a eliminarlo, pero sí que me voy a dar el lujo de darte algún que otro consejo, por tu propio bien. Actúa en consecuencia, y yo haré lo propio.

El Administrador del foro abrió un hilo específico para nuevos autores, a fin de que se pudieran presentar a la comunidad, y facilitar el espinoso asunto de dar a conocer sus libros. Lo que, por otra parte, hay quien lo hace con mejor o con peor tino. Así pues, te aconsejo que te pases por allí para presentarte como autor.

En otro orden de cosas, creo que si pretendes vender un libro a la mayor comunidad de Kindle en español, deberías hacerlo de forma que todos podamos entenderte, ya que el catalán (si lo es, porque yo no lo conozco) no parece el vehículo más adecuado a tal efecto. De lo contrario, la sensación que nos queda es que esto no es más que un mensaje de spam, y no invita ni a acercarse... Veo que ya promocionaste tu libro el 8 de diciembre, en español, y no entiendo muy bien el post actual.

Espero noticias.

Zona Horaria del Foro: UTC 2
Mayor número de usuarios conectados simultáneamente: 16
Conectados ahora mismo:
Invitado(s) 1
Viendo esta página:
1 Invitado(s)
Los Mejores Foreros:
PhotoniKO: 13555
Me!: 10154
swappen: 5998
Chandrian: 5932
mlila: 4704
P-ludus: 3945
germanor: 2459
Artemisa: 2068
Estadísticas de usuarios:
Foreros Invitados: 7
Miembros: 29253
Moderadores: 1
Administradores: 1
Estadísticas del Foro:
Grupos:7
Foros:44
Temas:12375
Mensajes:169345
Moderadores: miguelgaton: 0
Administradores: Admin: 6